skip to Main Content

Vremurile grele nasc oameni puternici

„Nevoia e mama învățăturii”:

Pentru că vremurile bune nu te învață nimic bun. Numai atunci când există o nevoie, o criză, începi să înveți. Începi să te adaptezi. Necesitatea care devine prioritate va fi pentru tine cel mai bun profesor. Nu ai altă cale, va trebui să reușești, pentru că nu îți permiți eșecul. În afaceri e la fel ca în viață, și doar cine îndrăznește are șanse.

Cine știe ce șanse are de la început?

Șansele unui startup: Îndrăzneala, nu necumpătarea. Curajul, nu inconștiența. Inovația, nu plagiatul.

Adevărata putere din spatele unei idei sunt oamenii. Sunt oameni creativi, pe care dorința de cunoaștere îi animă, oameni care nu văd probleme nerezolvabile, ci văd oportunități care le oferă posibilitatea să evolueze, sunt oamenii care găsesc soluții.

În orice organizație fie că este nou înființată, fie că este o firmă cu tradiție, fie că este un SRL cu parteneri de investiție, sau doar un PFA de familie, trebuie să știi că vei avea și perioade bune și perioade grele. Pregătește-te.

Construirea progresului este un proces de înaintare, și uneori drumul este greu. Pentru că tot atunci construiești și drumul pe care mergi. În timp ce mergi.

Vremurile bune pe care ni le dorim cu toții, sunt de fapt rodul strădaniei celor care au reușit să facă față vremurilor grele, situațiilor de criză, și au găsit în ei înșiși puterea să se adapteze. Ele nu vin fără muncă. Fără sacrificii, victoria nu este posibilă. Oamenii cu viziune care au știut că după vreme rea vine și vreme bună, au îndurat, au muncit, au răbdat, au rezistat și au pus umărul la un mâine mai bun.

Oameni care nu s-au oprit din drumul lor știind să își gestioneze resursele. Rezistând: Oțelul cel mai dur e făurit în cel mai fierbinte foc.

 

Nu există un business cu un profit garantat, antreprenorul care nu se va adapta și nu va interpreta mediul în care se află își va pune în pericol investiția. Trebuie să înțelegi că în afaceri nu există doar parteneri, există și competitori. La fel ca și în viață, tu trebuie să ai grijă de tine.

În România realitatea te obligă să te reinventezi, să te adaptezi în timpi alerți, se schimbă mentalități, sisteme legislative. În fiecare astfel de moment există oameni care rămân constanți, puternici și reușesc să se adapteze fără să își schimbe identitatea. Pentru că ei nu se lasă purtați în derivă de schimbări. Ei le înțeleg și li se adresează de o manieră la care să poată triumfa, în pofida greutăților.

Aceștia sunt oamenii care îți garantează că urmează vremuri bune.

În jurul lor se adună lumea, pentru că oamenii îi urmează pe învingători. Un om de afaceri înțelept și gospodar investește în comunitatea care îl găzduiește, pentru că e necesar să avem grijă de lumea în care trăim. Pentru vremuri mai bune.

Adaptează-te.

Învinge.

Fii puternic și pregătește-le copiilor tăi vremuri mai bune.

Investește în viitor, construind astăzi.

Noi știm, pentru că suntem aici de peste 15 ani.

Și reușim.

Împreună.

www.infiintarifirmeonline.ro

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top